Bine de stiut

Servicii profesionale de „scoatere” tatuaje

Indeparteaza-ti tatuajele, cu ajutorul celei mai noi tehnologii de laser!

– Fara cicatrice 

– Fara efecte secundare

– Fara semne asupra pielii

Pielea va deveni curata, evitand varianta inestetica a acoperirii tatuajului (cover up)  si mai greu de indepartat ulterior.

Nu exista efecte secundare permanente ale procedurii

Costuri REDUSE!

Consultatia este GRATUITA si stabileste pretul per sedinta.

Pretul per sedinta are caracter permanent, ulterior acesta poate fi doar scazut pentru a fideliza clientul. Nu exista costuri ascunse~!

Suntem de parere ca trebuie platit pretul corect pentru o interventie profi!

Pentru un pret detaliat programeaza-te la o consultatie gratuita:

Pentru preturi orientative: Preturi

Cum functioneaza: laserul fractureaza pigmentul ca acesta sa poata fi metabolizat de catre organism. De aceea de la sedinta la sedinta el incepe sa se „stearga” progresiv.

Numarul sedintelor este influentat de vechimea tatuajului, modalitate de realizare (profesionist – amator), adancime, culori (pigmenti folositi), varsta, zona unde este realizat, concentratie si metabolism. Specialistii stiu ca numarul sedintelor nu poate fi cunoscut, din cauza multitudinii de factori care influenteaza indepartarea tatuajului. Asteptarile trebuie sa fie realiste. Laserul nu este un miracol. Indepartarea unui tatuaj este mult mai complexă. Tatuajul este realizat pe viață, prin urmare nimeni nu iti poate oferi garantia ca scapi 100% de el.

Persoanele cu un fototip al pielii mai  inchis la culoare vor avea nevoie de mai multe sedinte.

Tusurile foarte deschise la culoare (care au in compozitia chimica oxizi): pigmenti albi, culoarea pielii etc., exista posibilitatea sa fie carbonizate sub actiunea luminii LASER, si sa se inchida ca nunata ( devenind gri) ca ulterior sa poata fi indeparatat intr-o alta sedinta. Exista posibilitatea in cazul unor pigmenti sa nu iasa niciodata (ex: galben, turquoise, portocaliu, verde).

Sunt extrem de rare cazurile in care un tatuaj se inlatura dintr-o singura sedinta (sprancene-microblading sau realizate la suprafata). Va recomandam sa fiti circumspecti cand va sunt promise rezultate rapide si miraculoase!

NUMARUL EXACT AL SEDINTELOR NU POATE FI DETERMINAT! Fiecare tatuaj este unic si depinde de numerosi factori: tipul tatuajului, zona, vechime, dimensiune, culoare, tehnica, varsta, stare de sanatate, modul de viata al clientului, etc.!

Se poate efectua contracost (70 de lei) un test de reactie (patch test).

Tatuajele sunt indepartate cu aparatele laser Q switched Nd Yag 15 Hz 2000W & Nd Yag Q Switched Soft Laser.

Inainte de interventie, pielea este dezinfectata.

Se administreaza un anestezic local pentru a diminua durerea. Fiecare client simte diferit procedura. Este important sa fii odihnit inainte de procedura. In general este suportabila!

Durata unei sedinte este dependenta de marimea tatuajului si poate dura intre cinci minute si o ora.

La o sedinta nu se intervine pe o suprafata mai mare de-o palma daca este plin cu pigment. Pentru suprafete mai mari, interventia continua dupa cel putin doua saptamani pentru a evita posibile alergii.

Dupa interventie se administreaza toate cele necesare pentru ca al nostru client sa se intoarca la activitatile zilnice si sa aiba parte de cele mai bune rezultate fara niciun fel de neplaceri.

Nu exista reactii adverse permanente! Fara cicatrice!

Dupa prima ședință in general tatuajul se diminuează din intensitate si chiar apar zone unde incepe sa dispară.

Atentie: tatuajele unde exista pigment introdus semnificativ  (chiar in relief), rezultatele sunt slabe. La fel si in cazul tatuajelor batute de mai multe ori. In cazul acestora exista risc de cicatrice hipertrofica.

In cazul tatuajelor din linii subtiri/scrisuri proaspăt realizate (1-3 ace), exista posibilitatea ca dupa prima ședință sa nu exista niciun rezultat. Rezultatele incepand cu sedinte ulterioare!

Procesul de indepartare tatuaje este interzis persoanelor: bronzate mai recent de 2 saptamani, femeilor insarcinate, cu probleme cardiace, epileptice, suferinde de hemofilie, diabet si celor cu leziuni ale pielii in zona tatuata. Consumarea de alcool sau produse cu efect energizant (cafea) poate conduce la sangerari abundente. 

Procedura se realizează pe propria raspundere in ceea ce priveste persoanele care au vitiligo (exista posibilitatea sa se depigmenteze zona unde se actioneaza) sau probleme de glanda tiroida (posibilitate de vindecare lenta sau cicatrice cheloid).

*Aveti obligatia sa ne aduceti la cunoștința orice informatie care contravine interventiei cu laserul!

Se poate actiona cu laserul dupa 3-4 saptamani de la realizarea unui tatuaj proaspat realizat. Un tatuaj vechi este mai greu de inlaturat ca unul nou realizat. Un tatuaj este proaspat doar in primele 90 de zile de la realizarea lui. Acesta daca nu este realizat din linii subțiri, indepartarea este mai rapidă, decât dupa cele trei luni (un portret de exemplu).

După procedura de indepartare a tatuajului cu laser, zona tatuata se va umfla si inrosi, asemanator ca atunci cand l-ati facut, iar culorile tatuajului se vor atenua. Abia după minimum 4 săptămâni de la procedura se poate observa forma finala a intervenției.

După tratament clientii isi pot relua activitatile zilnice. In urma efectuarii procedurii de indepartare a tatuajului cu laser, pot aparea in zona afectata ınrosiri, iritatii ale pielii precum si senzatia de arsura, dar acestea vor disparea in scurt timp.

Pentru cele mai bune rezultate si evitarea neplacerilor, trebuie sa respectati intocmai indicatiile primite!

Abilitatea fiecarui client in parte de a urma instructiunile post tratament constituie un factor important in procesul de indepartare a tatuajelor si vindecarea zonei tratate!

Perioada dintre sedinte este de 6-8 saptamani. 2 luni după prima ședință.

Intr-un final, pielea poate sa arate ca si cum nu a existat vreun tatuaj!

Exista situatii cand un tatuaj poate fi indepartat doar intr-o proportie de 90%: varsta inaintata, a fost realizat adanc sau au fost folosiți pigmenti care au „murdarit” pielea (Rotring – tus stampile). Adancimea  și cantitatea de pigment introdus sunt criterii care decid daca un tatuaj are rezultate rapide si daca va fi îndepărtat complet.

Estimare numarul sedintelor de indepartare tatuaj.