Bine de stiut

Servicii profesionale de „scoatere” tatuaje

Indeparteaza-ti tatuajele, cu ajutorul celei mai noi tehnologii de laser:

– Fara cicatrice 

– Fara efecte secundare permanente

Costuri REDUSE!

Pretul per sedinta are caracter permanent, ulterior acesta poate fi doar scazut pentru a fideliza clientul. Nu exista costuri ascunse~!

Suntem de parere ca trebuie platit pretul corect pentru o interventie profi!

Cere o oferta de pret completand formularul:

Pentru preturi orientative: Preturi

Cum functioneaza: laserul fractureaza pigmentul ca acesta sa poata fi metabolizat de catre organism. De aceea de la sedinta la sedinta el incepe sa se „stearga” progresiv.

Numarul sedintelor este influentat de vechimea tatuajului, modalitate de realizare (profesionist – amator), adancime, culori (pigmenti folositi), varsta, zona unde este realizat, concentratie si metabolism. Specialistii stiu ca numarul sedintelor nu poate fi cunoscut, din cauza multitudinii de factori care influenteaza indepartarea tatuajului. Asteptarile trebuie sa fie realiste. Laserul nu este un miracol. Indepartarea unui tatuaj este mult mai complexă. Tatuajul este realizat pe viață, prin urmare nimeni nu iti poate oferi garantia ca scapi 100% de el.

Persoanele cu un fototip al pielii mai  inchis la culoare vor avea nevoie de mai multe sedinte.

Este interzisa expunerea la soare a zonei tratate timp de doua saptamani. Procedura se poate realiza dupa 10 zile de la expunerea la bronz.

Tusurile foarte deschise la culoare (care au in compozitia chimica oxizi): pigmenti albi, culoarea pielii etc., exista posibilitatea sa fie carbonizate sub actiunea luminii LASER, si sa se inchida ca nunata ( devenind gri) ca ulterior sa poata fi indeparatat intr-o alta sedinta. Exista posibilitatea in cazul unor pigmenti sa nu iasa niciodata (ex: galben, turquoise, portocaliu, verde).

Sunt extrem de rare cazurile in care un tatuaj se inlatura dintr-o singura sedinta (sprancene-microblading sau realizate la suprafata). Va recomandam sa fiti circumspecti cand va sunt promise rezultate rapide si miraculoase!

NUMARUL EXACT AL SEDINTELOR NU POATE FI DETERMINAT! Fiecare tatuaj este unic si depinde de numerosi factori: tipul tatuajului, zona, vechime, dimensiune, culoare, tehnica, varsta, stare de sanatate, modul de viata al clientului, etc.!

Se poate efectua contracost (70 de lei) un test de reactie (patch test).

Tatuajele sunt indepartate cu aparatele laser Q switched Nd Yag Profesional si PicoLASER

Inainte de interventie, pielea este dezinfectata.

Se administreaza un anestezic local pentru a diminua durerea. Fiecare client simte diferit procedura. In general este suportabila. Este important sa fii odihnit inainte de procedura si sa nu consumi bauturi cu efect energizant.

Durata unei sedinte este dependenta de marimea tatuajului si poate dura intre cinci minute si o ora.

In functie de cantitatea de pigment si marimea tatuajului, exista posibilitatea sa se intervina pe o suprafata limitata pentru a evita posibile neplaceri.

Dupa interventie se administreaza toate cele necesare pentru ca al nostru client sa se intoarca la activitatile zilnice si sa aiba parte de cele mai bune rezultate fara niciun fel de neplaceri. Totul inclus in tariful stabilit.

Nu exista reactii adverse permanente! Fara cicatrice!

Dupa prima ședință in general tatuajul se diminuează din intensitate si chiar apar zone unde incepe sa dispară.

Atentie: tatuajele unde exista pigment introdus semnificativ  (chiar in relief), rezultatele sunt slabe si au risc de cicatrice hipertrofica.

In cazul tatuajelor din linii subtiri/scrisuri proaspăt realizate (1-3 ace), exista posibilitatea ca dupa prima ședință sa nu fie nicio diferenta. Rezultatele incepand cu sedinte ulterioare!

Procesul de indepartare tatuaje este interzis persoanelor: bronzate mai recent de 2 saptamani, femeilor insarcinate, cu probleme cardiace, epileptice, suferinde de hemofilie, diabet si celor cu leziuni ale pielii in zona tatuata. Consumarea de alcool sau produse cu efect energizant (cafea) poate conduce la sangerari abundente. 

Procedura se realizează pe propria raspundere in ceea ce priveste persoanele care au vitiligo (exista posibilitatea sa se depigmenteze zona unde se actioneaza) sau probleme de glanda tiroida (posibilitate de vindecare lenta sau cicatrice cheloid).

*Aveti obligatia sa ne aduceti la cunoștința orice informatie care contravine interventiei cu laserul!

Se poate actiona cu laserul dupa 3-4 saptamani de la realizarea unui tatuaj proaspat realizat. Un tatuaj vechi este mai rapid de indepartat ca unul proaspat realizat.

După procedura de indepartare a tatuajului cu laser, zona tatuata se va umfla si inrosi, asemanator realizarii lui. Culorile tatuajului se vor atenua. Abia după minimum 6 săptămâni de la procedura se poate observa forma finala a intervenției.

După tratament, clientii isi pot relua activitatile zilnice. In urma efectuarii procedurii de indepartare a tatuajului cu laser, pot aparea in zona afectata ınrosiri, iritatii ale pielii precum si senzatia de arsura, dar acestea vor disparea in scurt timp.

Pentru cele mai bune rezultate si evitarea neplacerilor, trebuie sa respectati intocmai indicatiile primite!

Abilitatea fiecarui client in parte de a urma instructiunile post tratament constituie un factor important in procesul de indepartare a tatuajelor si vindecarea zonei tratate!

Perioada dintre sedinte este de 6-8 saptamani.

Intr-un final, pielea poate sa arate ca si cum nu a existat vreun tatuaj!

Exista situatii cand un tatuaj poate fi indepartat doar intr-o proportie de 90%: varsta inaintata, a fost realizat adanc sau au fost folosiți pigmenti care au „murdarit” pielea (Ex. Rotring – tus stampile). Adancimea  și cantitatea de pigment introdus sunt criterii care decid daca un tatuaj are rezultate rapide si daca va fi îndepărtat complet.

Contraindicatii:

  • Persoanele care au consumat bauturi alcoolice si/ sau stupefiante inainte de efectuarea sedintei.
  • Femeile insarcinate sau care alapteaza.
  • Persoanele care sufera de urmatoarele boli: hemofilie, epilepsie, boli transmisibile, boli de inima, diabet zaharat, afectiuni dermatologice, hepatita B, hepatita C, HIV/ SIDA.
  • Persoanele sub tratament medicamentos ce contravine procedurii de scoatere a tatuajului prin metoda laser.

Estimare numarul sedintelor de indepartare tatuaj.