Bine de știut

Serviciu profesional de indepartare / stergere tatuaje

Indeparteaza-ti tatuajele, cu ajutorul ultimei tehnologii de laser:

– Fara cicatrice sau urme vizibile

– Fara efecte secundare

– Fara semne asupra pielii

Pielea va deveni curata, evitand varianta inestetica a acoperirii tatuajului cu unul nou si mai greu de indepartat ulterior.

Tototdata un cover slabeste sistemul imunitar pentru ca organismul o ia de la capat cu lupta impotriva noului pigment introdus.

Nu exista efecte secundare permanente ale procedurii

Pretul este cel mai mic de pe piata din Bucuresti, GARANTAT.

Consultatia este GRATUITA si stabileste pretul per sedinta.

Pretul per sedinta are caracter permanent, ulterior acesta poate fi doar scazut pentru a fideliza clientul.

Suntem de parere ca trebuie platit pretul corect pentru o interventie profi!

Pentru un pret detaliat programeaza-te la o consultatie gratuita:

 

 

 

Pretul include toate cele necesare!

Numarul de sedinte este influentat de vechimea tatuajului, modalitate de realizare (profesionist – amator), adancime, culori (pigmenti folositi), varsta, zona unde este realizat, concentratie si imunitate. Organismul Dvs. este cel care decide numarul de sedinte. Specialistii stiu ca numarul de sedinte nu poate fi cunoscut din cauza multitudinii de factori care influenteaza indepartarea tatuajului.Persoanele cu o piele inchisa la culoare vor avea nevoie de mai multe sedinte.

Tusurile foarte deschise la culoare sau tusul ALB (galben) este posibil sa fie carbonizate sub actiunea luminii LASER, sa-si schimbe culoarea (alb-gri) ca ulterior sa poata fi indeparatat intr-o alta sedinta.

Sunt extrem de rare cazurile in care un tatuaj se inlatura intr-o singura sedinta. Va recomandam sa fiti circumspecti cand va sunt promise rezultate rapide si miraculoase!

NUMARUL EXACT AL SEDINTELOR NU POATE FI CUNOSCUT! Cei care garanteaza un numar de sedinte s-ar putea sa fie doar o strategie de marketing.

Se poate efectua contracost (70 de lei) un test de reactie (patch test).

Tatuajele sunt indepartate cu Laserul Q switched Nd Yag 15 hz 2018.

Inainte de interventie, pielea este dezinfectata.

Se administreaza un anestezic pentru a diminua durerea.

Durata unei sedinte este dependenta de marime si poate dura intre cinci minute si o ora.

La o sedinta nu se intervine pe o suprafata mai mare de-o palma. Pentru suprafete mai mari, interventia continua dupa cel putin doua saptamani pentru a evita posibile alergii.

Dupa interventie se administreaza toate cele necesare pentru ca al nostru client sa se intoarca la activitatile zilnice si sa aiba parte de cele mai bune rezultate fara niciun fel de neplaceri.

Nu exista reactii adverse permanente! Fara cicatrice!

Pocesul de indepartare tatuaje este interis: persoanelor bronzate mai recent de 2 saptamani, femeilor insarcinate, persoane cu probleme cardiace, persoane epileptice, diabetice si persoane cu leziuni ale pielii in zona tatuata. Totodata persoanele care au consumat alcool sau produse cu efect energizant (cafea) poate conduce la sangerari. Inlaturarea unui tatuaj proaspat realizat se poate face dupa patru saptamani pentru ca zona sa se vindece.

Un tatuaj vechi este mai greu de inlaturat ca unul nou realizat.

După procedura de indepartare a tatuajului cu laser, zona tatuata se va umfla si inrosi, asemanator ca atunci cand l-ati facut, iar culorile tatuajului se vor atenua. Abia după 4 săptămâni de la procedura se poate observa forma finala a tatuajului.

După tratament pacientii isi pot relua activitatile zilnice. In urma efectuarii procedurii de indepartare a tatuajului cu laser pot aparea in zona afectata ınrosiri, iritatii ale pielii precum si senzatia de arsura, dar acestea vor disparea in cateva zile.

Dupa interventie si pentru cele mai bune rezultate, trebuie respectate intocmai indicatiile primite!

Abilitatea fiecarui client in parte de a urma instructiunile post tratament constituie un factor important in procesul de indepartare a tatuajelor si vindecarea zonei tratate!

Perioada dintre sedinte este de 6-8 saptamani.

Intr-un final, pielea poate sa arate ca si cum nu a existat vreun tatuaj!

Exista situatii cand un tatuaj poate fi indepartat doar intr-o proportie de 90%: varsta inaintata sau a fost batut foarte adanc.