Bine de stiut

Servicii profesionale de indepartare / stergere tatuaje

Indeparteaza-ti tatuajele, cu ajutorul celei mai noi tehnologii de laser:

– Fara cicatrice 

– Fara efecte secundare

– Fara semne asupra pielii

Pielea va deveni curata, evitand varianta inestetica a acoperirii tatuajului cu unul nou si mai greu de indepartat ulterior.

Tototdata un cover slabeste sistemul imunitar pentru ca organismul o ia de la capat cu lupta impotriva noului pigment (corp strain) introdus.

Nu exista efecte secundare permanente ale procedurii

Costurile sunt reduse fata de pe piata din Bucuresti.

Consultatia este GRATUITA si stabileste pretul per sedinta.

Pretul per sedinta are caracter permanent, ulterior acesta poate fi doar scazut pentru a fideliza clientul. Nu exista costuri ascunse~!

Suntem de parere ca trebuie platit pretul corect pentru o interventie profi!

Pentru un pret detaliat programeaza-te la o consultatie gratuita:

Pentru preturi orientative: Preturi

Cum functioneaza: laserul fractureaza pigmentul ca acesta sa poata fi metabolizat de catre organism. De aceea de la sedinta la sedinta el incepe sa se „stearga” progresiv.

Numarul de sedinte este influentat de vechimea tatuajului, modalitate de realizare (profesionist – amator), adancime, culori (pigmenti folositi), varsta, zona unde este realizat, concentratie si imunitate. Organismul Dvs. este cel care decide numarul de sedinte. Specialistii stiu ca numarul de sedinte nu poate fi cunoscut din cauza multitudinii de factori care influenteaza indepartarea tatuajului. Persoanele cu o piele inchisa la culoare vor avea nevoie de mai multe sedinte.

Tusurile foarte deschise la culoare sau tusul ALB este posibil sa fie carbonizate sub actiunea luminii LASER, sa-si schimbe culoarea (alb-gri) ca ulterior sa poata fi indeparatat intr-o alta sedinta. Exista posibilitatea in cazul unor pigmenti sa nu iasa niciodata (galben, turquoise).

Sunt extrem de rare cazurile in care un tatuaj se inlatura dintr-o singura sedinta. Va recomandam sa fiti circumspecti cand va sunt promise rezultate rapide si miraculoase!

NUMARUL EXACT AL SEDINTELOR NU POATE FI DETERMINAT! Fiecare tatuaj este unic si depinde de numerosi factori: tipul tatuajului, zona, vechime, dimensiune, culoare, tehnica, varsta, stare de sanatate, modul de viata al clientului, etc.!

Se poate efectua contracost (70 de lei) un test de reactie (patch test).

Tatuajele sunt indepartate cu Laserul Q switched Nd Yag 15 hz 2000W.

Inainte de interventie, pielea este dezinfectata.

Se administreaza un anestezic local pentru a diminua durerea. Fiecare simte diferit. Este important sa fii odihnit inainte de procedura. Doar 1 din 10 de clienti acuza durere.

Durata unei sedinte este dependenta de marime si poate dura intre cinci minute si o ora.

La o sedinta nu se intervine pe o suprafata mai mare de-o palma. Pentru suprafete mai mari, interventia continua dupa cel putin doua saptamani pentru a evita posibile alergii.

Dupa interventie se administreaza toate cele necesare pentru ca al nostru client sa se intoarca la activitatile zilnice si sa aiba parte de cele mai bune rezultate fara niciun fel de neplaceri.

Nu exista reactii adverse permanente! Fara cicatrice!

Pocesul de indepartare tatuaje este interis: persoanelor bronzate mai recent de 2 saptamani, femeilor insarcinate, persoane cu probleme cardiace, persoane epileptice, diabetice si persoane cu leziuni ale pielii in zona tatuata. Consumarea de alcool sau produse cu efect energizant (cafea) poate conduce la sangerari. 

Se poate actiona cu laserul dupa 3-4 saptamani de la realizarea unui tatuaj proaspat realizat. Un tatuaj vechi este mai greu de inlaturat ca unul nou realizat. Exista o exceptie: liniile subtiri realizate cu un singur ac (scrisurile sau contururi), sunt mai usor de fracturat de catre laser la tatuajele vechi (mai mult de 2 ani). In cazul tatuajele nou realizate, niciun laser nu poate fractura liniile subtiri, de aceea la primele sedinte rezultatele sunt slabe. Cand spunem fractura, spunem „spargerea” pigmentului de catre laser ca acesta sa poata fi metabolizat de catre organism. Rezultatele tin de fracturare si metabolismul clientului. Depinzand de tatuaj, daca se intervine pana la 90 de zile de la realizarea lui, dispare si 50% dupa o sedinta (depinzand de zona, coloristica etc.).

După procedura de indepartare a tatuajului cu laser, zona tatuata se va umfla si inrosi, asemanator ca atunci cand l-ati facut, iar culorile tatuajului se vor atenua. Abia după 4 săptămâni de la procedura se poate observa forma finala a tatuajului.

După tratament clientii isi pot relua activitatile zilnice. In urma efectuarii procedurii de indepartare a tatuajului cu laser pot aparea in zona afectata ınrosiri, iritatii ale pielii precum si senzatia de arsura, dar acestea vor disparea in cateva zile.

Dupa interventie si pentru cele mai bune rezultate, trebuie respectate intocmai indicatiile primite!

Abilitatea fiecarui client in parte de a urma instructiunile post tratament constituie un factor important in procesul de indepartare a tatuajelor si vindecarea zonei tratate!

Perioada dintre sedinte este de 6-8 saptamani.

Intr-un final, pielea poate sa arate ca si cum nu a existat vreun tatuaj!

Exista situatii cand un tatuaj poate fi indepartat doar intr-o proportie de 90%: varsta inaintata sau a fost batut foarte adanc. Adancimea realizarii unui tatuaj este cea care decide daca un tatuaj are rezultate rapide sau nu iese niciodata in proportie de 100%.

Estimare numarul sedintelor de indepartare tatuaj.