Informatii

INDEPARTARE TATUAJ CU LASER- INFORMATII PRINCIPALE:

Nd:YAG Q- Switch Laser si PicoLaser, Tehnologia cea mai avansata utilizata pentru indepartarea tatuajelor

INDEPARTARE TATUAJ CU LASER- INFORMATII PRINCIPALE:

1- LASER-ul de indepartare a tatuajelor actioneaza asupra pigmentului de tatuaj si NU asupra pielii.

2- LASER-ul NU afecteaza tesutul cutanat.

3- Prin intermediul tehnologiei LASER, indepartarea pigmentului de tatuaj se face progresiv in timp, pe parcursul a mai multor sedinte de tratament, programate la interval de 6-8 saptamani intre sedinte.

4- Numarul de sedinte necesare indepartarii tatuajelor NU se poate determina cu exactitate si depinde de numerosi factori: tipul tatuajului, zona unde este realizat, vechimea tatuajului, dimensiunea tatuajului, tipul si culorile pigmentilor, tehnica folosita pentru tatuare, varsta, starea de sanatate si modul de viata a clietului, etc.

5- Ingrijirea post- tratament are un rol esential in vindecarea corecta a zonei tratate.

SEDINTA DE TRATAMENT:

1- Procedura se executa dupa aplicarea pe zona ce urmeaza a fi tratata a unui produs cu efect anestezic si antiseptic.

2- Sedinta de indepartare a tatuajului dureaza intre 10 min. si 60 de min..

3- Senzatia perceputa de catre client in timpul sedintei este: o durere suportabila si similara ca intensitate cu procedura de pigmentare sau efectuare a unui tatuaj permanent insotita de o posibila senzatie de incalzire a zonei tratate.

4- In cazul indepartarii tatuajelor faciale (cum sunt sprancenele) exista posibilitatea ca zona tratata sa se inflameze (se recomanda antialergice- Aerius sau Claritin- 1 capsula/ zi, timp de 3 zile).

5- In timpul procedurii si un interval de timp relativ scurt dupa finalizarea sedintei de tratament, la anumiti clienti, zona tratata poate prezenta o sangerare moderata si/ sau eliminare de limfa.

6- La un interval de 24-72 ore dupa interventie, pe zona tratata incep sa se formeze coji, care urmeaza sa se desprinda in mod natural in 7-14 zile de la interventie.

MODUL DE INGRIJIRE- INFLUENTEAZA FOARTE MULT REZULTATUL FINAL INREGISTRAT IN URMA TRATAMENTULUI DE INDEPARTAREA A TATUAJULUI CU LASER!!!

In primele 24 de ore se administreaza gheata cateva minute de cate ori este posibil.

1- Pe zona tratata ESTE INTERZIS sa se aplice vreun produs, de orice natura ar fi respectivul produs!!!

2- Doar in prima zi, zona tratata se spala delicat cu apa calduta pentru indepartarea eventualelor picaturi de sange si/ sau limfa iar stergerea se face prin tamponare usoara cu un servetel curat (nu prosop).

3- NUMAI DUPA CE COJILE AU CAZUT si numai cu acceptul sau la recomandarea operatorului se pot aplica anumite creme emoliente/ de hidratare/ cicatrizante. 

4- Zona tratata TREBUIE mentinuta permanent curata, uscata si aerisita pe tot intervalul procesului de vindecare.

5- Pentru situatia prezentata mai sus la punctul 4- indepartare tatuaje faciale ce determina o inflamare a zonei- se recomanda se se ia antialergice (Aerius sau Claritin- 1 capsula/ zi, timp de 3 zile). Pentru cazuri de exceptie, operatorul poate recomanda si antiinflamatoare uzuale.

6- Zona tratata NU trebuie lezata (zgariata, frecata, etc.) pentru a NU se desprinde in mod fortat cojile formate peste zona tratata.

7- Este INTERZIS in timpul procesului de vindecare (min. 2 saptamani) ca zona tratata sa fie expusa la soare sau solar, sauna, piscina, efort fizic intens ce provoaca transpiratie abundenta.

In cazul PICOLASER, nu se formeaza coji, iar vindecarea dureaza cateva zile.

VINDECAREA INCORECTA A ZONEI TRATATE PRIN FORMAREA DE CICATRICI CHELOIDALE poate sa se intample doar in urmatoarele cazuri:

1- Utilizarea unui LASER nepotrivit (de ex. laser petru epilare definitiva) sau a unei tehnologi LASER mai veche ce are o incidenta importanta pentru piele.

2- Setarea parametrilor tehnici ai LASER-ului la valori neadecvate (de ex. energii foarte mari)

3- NU au fost respectate recomandarile post- tratament indepartare tatuaj cu LASER.

4- Tatuajele realizate cu produse necorespunzatoare si prin alte tehnici decat cele acceptate si realizate intr-un cadru legal (de ex. tatuajele exacutate cu cauciuc, pasta de pix sau alte produse nerecomandate de specialisti prin inteparea tesutului cu diverse obiecte ascutite) sunt cazuri cu risc de vindecare cheloidala.

Contraindicatii:

  • Persoanele care au consumat bauturi alcoolice si/ sau stupefiante inainte de efectuarea sedintei.
  • Femeile insarcinate sau care alapteaza.
  • Persoanele care sufera de urmatoarele boli: hemofilie, epilepsie, boli transmisibile, boli de inima, diabet zaharat, afectiuni dermatologice, hepatita B, hepatita C, HIV/ SIDA.
  • Persoanele sub tratament medicamentos ce contravine procedurii de scoatere a tatuajului prin metoda laser.

PRETURI

 

Jean Jean

Profesionalism. Stie ce face. Recomand!

INDEPARTARE TATUAJ CU LASER- INFORMATII PRINCIPALE