Sprancene & Buze

Indeparteaza-ti tatuajul de la nivelul sprancenelor si buzelor cu ajutorul celei mai noi tehnologii de laser. Laserul este non-invaziv si fara efecte secundare permanente.

Indepartare tatuaj buze

Zona este pregatita cu antiseptic si se aplica un anestezic spray local.

Laserul nu afecteaza pielea si actioneaza doar asupra pigmentului. In unele cazurilor pot exista eliberari de sange si limfa ce vor forma coji. Peste coji nu se poate aplica niciun fel de crema si machiaj pana aceastea nu se vindeca natural. Desprinderea cojii duce la aparitia semnelor asupra pielii. Nu exista efecte secundare permanente, totul dureaza cateva zile. Laserul nu afecteaza parul, acesta se albeste in prima instanta si revine la culoare.

Rar in cazul sprancenelor, apar inflamari la nivelul ploapelor si se pot trata cu un antialergic o pastila/zi timp de trei zile!

Procedura nu este dureroasa, senzatia perceputa fiind suportabila; asemanatoare ca procedura de pigmentare.

Indepartare tatuaj sprancene

In functie de numarul interventiilor si compozitiile chimice ale pigmentilor introdusi pot fi necesare mai multe sedinte. Intervalul dintre sedinte fiind de 6-8 saptamani. In majoritatea cazurilor, microblading-ului, a fost indepartat doar dintr-o sedinta. In rare cazuri pigmentul a fost metabolizat (sters) pe loc. In general rezultatul final este vizibil dupa patru saptamani de la procedura. In cazul in care sprancenele (buzele) au fost tatuate des si/sau cu diversi pigmenti (nuante diferite) si/sau s-a intervenit pentru indepartarea lor cu crema (substanta) este posibil sa fie necesare mai mult de cinci sedinte sau chiar sa nu „iasa” niciodata in totalitate.

Pretul unei sedinte de indepartare cu ajutorul laserului la nivelul sprancenelor este de 400 de lei, iar pretul per sedinta pentru conturul buzelor este de 400 de lei.

Nu este necesara indepartarea firelor de par de la nivelul sprancenelor.

In timpul procedurii de indepartare cu laser
Indepartare sprancene cu cea mai noua tehnologie de laser